Ga naar de inhoud

Filter

Filters

Type

Datum publicatie

Van
Tot en met

Toegang

Campagne RookStopZorg

Een oproep aan alle zorgverleners: bespreek roken en geef een stoppen-met-rokenadvies aan mensen die roken.

Professional nieuws 18 december 2023

Media toolbox

In de NVH Media Toolbox vind je mediabestanden die je kunt gebruiken om het vak huidtherapie te promoten. De bestanden mogen worden gedownload en gebruikt in online en offline media-uitingen, bijvoorbeeld in een presentatie of via de eigen...

Kenniscentrum 24 oktober 2023 Leden

Gebruik NVH-logo

Het logo van de NVH is beschermd en mag alleen door leden, in ongewijzigde vorm en uitsluitend voor eigen gebruik worden toegepast. En op voorwaarde dat het afgedrukte logo vergezeld gaat van de naam van het betreffende lid en de tekst: “Lid van de NVH".

Professional pagina 17 oktober 2023 Leden

Week van de Huidtherapie 2023

Van 2 t/m 6 oktober houden we weer de Week van de Huidtherapie. Een week waarin huidtherapeuten laten zien waar ze goed in zijn: werken aan de gezondheid van de huid en kwaliteit van leven. Tijdens deze week laat jij jezelf zien en promoot jij het vak.

Kenniscentrum 1 oktober 2023 Leden

Smeren met dermatologen en huidtherapeuten op het strand van Wijk aan Zee

Woensdag 19 juli om 12.30 uur trappen gemeente Beverwijk, het Rode Kruis Ziekenhuis, GGD Kennemerland, de NVH en Zilveren Kruis de start van de zomervakanties officieel af met een smeerdag zonbescherming.

Professional nieuws 17 juli 2023

Huidtherapeuten zetten zich in tijdens de Zonnetjesweek

Het Huidfonds houdt jaarlijks de Zonnetjesweek voor kinderopvangorganisaties om het belang van zonbescherming en gezond gedrag in de zon over te brengen aan kleine kinderen en hun ouders.

Professional nieuws 8 mei 2023