Ga naar de inhoud

Filter

Filters

Type

Datum publicatie

Van
Tot en met

Toegang

Focusgroep arbeidsvoorwaarden, doe jij mee?

Het concept handboek arbeidsvoorwaarden is klaar! Wil jij dit al inzien en jouw commentaar geven? Meld je dan aan voor de focusgroep.

Professional nieuws 18 maart 2024 Leden

Cao

Regelmatig krijgen wij de vraag waarom er geen cao voor huidtherapie is en waarom die niet gemaakt wordt. Na uitvraag bij onze leden (werkgevers en werknemers) is er vooral behoefte aan kaders over arbeidsvoorwaarden binnen huidtherapie. Na onderzoek naar de...

Kenniscentrum 25 januari 2024 Leden

AGB-code aanvragen

AGB staat voor Algemeen Gegevens Beheer. AGB-Zorgverleners is een register waarin gegevens van zorgverleners in Nederland worden vastgelegd. Deze gegevens zijn voorzien van een unieke codering, de AGB-code.

Kenniscentrum 20 november 2023 Leden

Kwaliteitsregister Paramedici

Het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) is een initiatief van paramedische beroepsverenigingen. Het KP is een vrijwillig register, met als doel de kwaliteit van de geregistreerde paramedicus zichtbaar te maken voor het publiek, zorgverzekeraars en werkgevers.

Professional pagina 7 november 2023

Titelbescherming

De titel ‘huidtherapeut’ is wettelijk beschermd via artikel 34 van de Wet BIG. Misbruik van de titel en daarop gelijkende bewoordingen, bijvoorbeeld huidtherapeut i.o. en leerling huidtherapeut, is strafbaar.

Professional pagina 18 oktober 2023

Beroepscode

De Beroepscode voor de huidtherapeut gaat over praktische waarden en normen van het beroep van huidtherapeut.

Professional pagina 18 oktober 2023