Ga naar de inhoud

Wat is je achtergrond?

In 2015 ben ik begonnen met de studie Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik deelgenomen aan het Honours traject en heb ik onder andere stage gelopen bij een dermatoloog in Italië. Ik ben in 2020 afgestudeerd, waarna ik graag iets wilde doen aan de medische kant van het vakgebied. Daarom werk ik sindsdien als compressietherapeut. Hiervoor werk ik in verschillende ziekenhuizen, zorginstellingen, gezondheidscentra en andere locaties. In 2022 was ik weer toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik begonnen met de deeltijd Master Healthy Ageing bij Fontys in Eindhoven. Ik verwacht deze studie af te ronden in de zomer van 2024.

Wat houdt je functie in?

Als stagiaire ga ik een implementatierichtlijn ontwikkelen voor externe richtlijnen en NVH-zorgmodules. Ik zal hierbij begeleid worden door Femke en Myrthe. Dit project zal bijna een jaar in beslag nemen, omdat ik deeltijd studeer en het mijn afstudeeropdracht is.

Wat wil je bereiken bij de NVH?

Ik hoop dat het product dat ik ga maken zal bijdragen aan de implementatie van richtlijnen en zorgmodules, wat de kwaliteit van zorg kan verbeteren.

Wat vind je het leukste aan werken bij de NVH?

Ik ben pas net begonnen, maar ik heb nu al een positieve indruk van de organisatie. Ik werd fijn ontvangen tijdens de kennismaking en het lijkt een leuk team. Ik vind het leuk dat ik kan gaan samenwerken met bekenden en nieuwe gezichten, en ik verwacht veel te kunnen leren van het proces en van de collega’s.

Is er iets dat je wilt delen over je leven naast je stage?

​​​​Ik woon met mijn vriend in Utrecht, op fietsafstand van het kantoor. In mijn vrije tijd reis ik en sport ik graag. Ik doe aan acroyoga en krachttraining. Ik ben een grote dierenvriend maar heb geen huisdieren. Daarom pas ik met alle liefde op huisdieren van vrienden!