Ga naar de inhoud

Wij geloven dat een gezonde, ziektevrije huid niet alleen bijdraagt aan, maar zelfs bepalend kan zijn voor het realiseren van iemands dromen. We gebruiken wetenschap om de zin van de onzin te scheiden, wat ons in staat stelt om state-of-the-art, wetenschappelijk bewezen therapieën, oplossingen, technologieën en kennis aan te bieden. Waarbij training, gedegen advies, betrouwbaarheid en hoogwaardige service naar onze afnemers voorop staan.

ZO® Skin Health

ZO® Skin Health biedt alomvattende oplossingen voor het creëren en behouden van een gezonde huid voor iedereen, ongeacht leeftijd, etniciteit, huidconditie of huidtype. Door het verstrekken van uitgebreide protocollen voor zowel in de praktijk als thuis brengen we resultaatgerichte oplossingen rechtstreeks naar de patiënt.

Endymed

Endymed is de perfecte aanvulling. Dit radiofrequente esthetische behandelplatform onderscheidt zich van andere soortgelijke apparaten dankzij de 3DEEP-technologie. Hierdoor wordt de energie diep in de dermis afgegeven wat leidt tot nog betere resultaten. Het is dé oplossing voor het behandelen van acne(-littekens), striae, diepe rimpels en het verbeteren van de algehele huidtextuur.

Colorescience

Met het Finishing Touch Protocol van Colorescience stuur jij jouw patiënten na een behandeling comfortabel, goed beschermd en zelfverzekerd naar huis. De producten zijn 100% mineraal en kunnen veilig worden aangebracht direct na iedere behandeling, zoals een laser, microneedling of een peeling.