Ga naar de inhoud

Tickets en prijzen

Ja dat mag! Dit zijn de ticketprijzen:

  • NVH-leden Early Bird: € 115
  • NVH-leden: € 145
  • NVH-aspirant leden: € 75
  • Docentregistratie Early Bird: € 115
  • Docentregistratie: € 145
  • Niet-leden: € 280

  • Je bent zeker van een ticket
  • Je krijgt 30 euro korting op de toegangsprijs
  • Je kunt je als eerste inschrijven voor sessies

De uiterste aanmelddatum is 22 september 2024.

Programma

Het programma bestaat uit 2 plenaire sessies en 2 rondes met zelfgekozen sessies. De invulling van het programma volgt binnenkort.

Jazeker, in de foyer zullen de partners van de NVH met hun stand aanwezig zijn. Binnen het programma is er genoeg ruimte om een bezoek te brengen aan onze partners.

Ja er wordt accreditatie aangevraagd.

Locatie

1931 is een ruime, sfeervolle locatie met een grote foyer en naastgelegen sessieruimtes. Daarnaast heeft 1931 duurzaamheid centraal staan en laat dat zoveel mogelijk terugkomen: baniervlaggen van gerecyclede petflessen bij de entree, oplaadpunten voor zowel elektrische auto’s als fietsen, biologische streekproducten in de catering en er wordt gewerkt met loopverlichting. Sinds 2013 is 1931 in het bezit van de Gouden Green Key. In 2023 werd het jubileumcongres hier voor de eerste keer gehouden en uit de evaluatie is gebleken dat men enthousiast was over de locatie.

De locatie ligt vlakbij verschillende snelwegen en ligt op nog geen 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. In minder dan 40 minuten ben je er vanuit Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Arnhem en Nijmegen. Klik hier voor je persoonlijke routebeschrijving.

De locatie beschikt over een eigen parkeerterrein dat plaats biedt aan ruim 4.000 gasten. Je kan hier gratis gebruik van maken. Er zijn elektrische laadpalen aanwezig.

De locatie is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Station ‘s-Hertogenbosch is slechts op 10 minuten loopafstand. Klik hier voor je persoonlijke reisroute.

Een voedselallergie geef je door bij inschrijving.

We houden in de catering rekening met diverse dieetwensen, zoals vegetarische en veganistische dieetwensen en zwangere deelnemers. Dit hoeft bij inschrijving niet apart vermeld te worden.

Ja die is er. Meld je bij de informatiebalie.

Op de locatie is razendsnel draadloos internet.

Op de locatie hebben we een bewaakte garderobe.