Ga naar de inhoud

5 redenen om lid te zijn van de NVH

  1. Jouw belang is onze zorg > Wij komen op voor de positie en belangen van de beroepsgroep bij bijvoorbeeld de overheid, zorgverzekeraars en patiëntverenigingen.
  2. De kwaliteit van jouw werk blijft gewaarborgd > Wij ondersteunen jou in jouw werk door het ontwikkelen van richtlijnen, meetinstrumenten en zorgmodules.
  3. Je kan je blijven bij- en nascholen > Via de NVH Academie bieden wij ADAP geaccrediteerde scholingen waar jij korting op krijgt.
  4. Je krijgt exclusief ledenvoordeel > Wij geven je toegang tot het ledendeel van de website waar je alle info vindt die je als huidtherapeut nodig hebt.
  5. Jouw praktijk is beter vindbaar > Als je een eigen praktijk hebt word je gratis met praktijkgegevens opgenomen in de ‘zoek een huidtherapeut’ tool op de consumentenwebsite.

Lidmaatschapskosten per kalenderjaar

  • Aspirant-lid (eerste- t/m vierdejaars student) € 0,00
  • Gewoon lid (eerste jaar na afstuderen) € 285,45
  • Gewoon lid € 570,90
  • Buitengewoon lid € 142,73
  • Erelid € 0,00

Het lidmaatschap gaat per direct in. Contributie wordt naar rato berekend tot aan het einde van het kalenderjaar. Vanaf het nieuwe jaar betaal je de bovengenoemde lidmaatschapskosten.

Lid worden

Lid worden is mogelijk als gediplomeerd huidtherapeut of wanneer je student bent aan de 4-jarige HBO opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool of Hogeschool Utrecht. Heb je nog specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via mail info@huidtherapie.nl of telefoon 035 – 542 75 52. Anders kun je je direct aanmelden via het aanmeldformulier!

Omzetten Aspirant-lid naar Gewoon lid

Hoera je hebt je diploma behaald! Nu wil je natuurlijk zo snel mogelijk je lidmaatschap van aspirant-lid omzetten naar een ‘gewoon’ lidmaatschap. Wij helpen je daar graag mee. Hiervoor hebben wij je diploma of een gecertificeerd uittreksel vanuit DUO nodig. Mail dit naar info@huidtherapie.nl en wij gaan de omzetting voor je ingang zetten. Een aanvraag via de bovenstaande knop “Word lid van de NVH” is niet nodig.

Buitengewoon lid

Ben jij huidtherapeut en niet meer praktiserend, maar wel geïnteresseerd in het bijhouden en bijdragen aan de ontwikkelingen binnen het vakgebied huidtherapie? Dan kun je als buitengewoon lid aangesloten blijven bij de vereniging. Onder buitengewone leden vallen huidtherapeuten die bijvoorbeeld voorheen gewoon lid waren, maar nu niet meer praktiserend zijn vanwege pensionering of werkzaam zijn in een ander vakgebied. Maar ook huidtherapeuten die enkel als docent werkzaam zijn of in het buitenland werken.

Wil jij een buitengewoon lidmaatschap aanvragen of je huidige lidmaatschap laten omzetten omdat je niet meer praktiserend bent of in het buitenland werkt? Stuur dan een mail naar info@huidtherapie.nl.

Lidmaatschap opzeggen?

Het lidmaatschap ga je aan voor een heel kalenderjaar. Opzeggen dient voor het volgende jaar dient uiterlijk vóór 1 december van het huidige jaar te gebeuren. Dit kan per e-mail aan info@huidtherapie.nl (bij voorkeur met de reden van opzegging). Zonder tegenbericht wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd. Voor meer informatie raadpleeg Contributiereglement, Huishoudelijk reglement en NVH Statuten.