Ga naar de inhoud

Academie

Dat is per scholing verschillend. Stuur ons een e-mail via academie@huidtherapie.nl om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Nee, binnen de NVH Academie hebben we betaalde en kosteloze door de NVH Academie, vereniging of door een partner aangeboden scholingen.

Ben je door omstandigheden verhinderd laat ons dit zo snel mogelijk weten via via academie@huidtherapie.nl. Lees ook onze algemene voorwaarden, Artikel 7: annulering, vervanging of verhindering door deelnemer.

De link naar het Webinar ontvang je altijd in je mailbox. De link krijg je meestal een paar dagen vooraf gemaild. Ook krijg je een uur voordat een Webinar begint nogmaals de link toegestuurd. Tip: kijk ook even in je spambox. Kan je hem echt niet vinden? Stuur dan een e-mail via academie@huidtherapie.nl met deze vraag.

Na aanwezigheid bij de scholing worden de certificaten door het secretariaat geüpload. Deze vind je terug in ‘Mijn NVH’.

Nee, vooraf vermelden we bij de scholing of er accreditatiepunten bij het ADAP worden aangevraagd. Worden er door ons geen accreditatiepunten aangevraagd, dan kan je het certificaat gebruiken als bewijslast en deze zelf uploaden in je KP digitaal portfolio als niet-geaccrediteerde scholingspunten. Kijk voor alle kwaliteitscriteria huidtherapie op de website van het kwaliteitsregister paramedici.

Accreditatiepunten die door ons zijn aangevraagd en goedgekeurd zijn door het ADAP worden na de evaluatieperiode automatisch bijgeschreven in je digitaal portfolio.

Ja, de meeste fysieke scholingen worden op het NVH kantoor georganiseerd aan de Orteliuslaan 750, 3528 BB Utrecht. Bekijk altijd de actuele locatie op onze website.

Nee, we werken ook samen met externe scholingsaanbieders en trainers. Voor onze NVH leden regelen we bijvoorbeeld een korting op de scholing of vragen accreditatie aan voor de huidtherapeut.

Stichting Ondernemersbelangen (NVH Academie) is opgenomen in het register van het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en daarom vrijgesteld van btw-heffing.

On Demand

We werken binnen On Demand met één systeem waarin we alle deelnemers registreren. Registratie is voor diverse facetten nodig bijv. het toekennen van een certificaat en/of accreditatiepunten.

Ja dit kan! Op elk tijdstip waarop jij wil. Na aanmelding volgt direct een e-mail met hierin de belangrijke informatie over de video en de kijklink.

Kijk eerst of de e-mail toevallig in je spam terecht is gekomen. Je ontvangt de e-mail op het e-mailadres wat bekend is in jouw NVH-omgeving, mogelijk is dit je werk e-mailadres. Mocht dit alles niet het geval zijn, dan mag je een e-mail sturen naar academie@huidtherapie.nl en proberen we je zo snel mogelijk te helpen door je de juiste kijklink te sturen.

Ja, bij elke video die wordt aangeboden staat een einddatum. Deze einddatum staat nogmaals beschreven in de mail die je ontvangt met de kijklink. De video bekijken is na deze datum niet meer mogelijk.

Nee, vanwege veiligheidsvoorwaarden is er vooraf een kijktijd ingesteld. Dit betekent dat de video 1x volledig is te bekijken, alleen door jou.

Ja dit kan. Na het bekijken van het eerste deel (bijv. 30 minuten) kun je het tweede deel naar 30 min scrollen en daar verder kijken. Hij registreert de daadwerkelijke kijktijd en telt het eerste en tweede deel bij elkaar op.

Om een certificaat te ontvangen, bekijk je de hele video. Soms is een certificaat niet mogelijk omdat de video bijvoorbeeld onvoldoende kijktijd (1 uur = 1 KP-punt) heeft. Per video benoemen we of er een certificaat/accreditatiepunten wordt verstreken.

Na voldoende kijkminuten wordt je certificaat automatisch binnen één dag geüpload in jouw NVH-omgeving.

Dit kan aan een paar verschillende zaken liggen:

  • De video is te kort. De video moet minimaal 1 uur (=1 punt) duren voordat er een certificaat kan worden gegeven.
  • Misschien heb je de video toch niet helemaal bekeken. Voldoende aantal kijkminuten is een eis om een certificaat te ontvangen.

 

Nee, de accreditatiepunten worden per video periodiek bijgeschreven in je KP digitaal portfolio. Zit je dicht bij een herregistratie en heb je de punten sneller nodig? Mail ons dan via academie@huidtherapie.nl.

Wat jammer dat wij jouw vraag niet hebben kunnen beantwoorden. Neem gerust contact met ons op, als je jouw vraag alsnog wilt stellen, via academie@huidtherapie.nl.