Ga naar de inhoud

Filter

Filters

Type

Datum publicatie

Van
Tot en met

Toegang

Monodisciplinaire netwerken

Huidtherapeuten die in een regio verenigd zijn, vormen een monodisciplinair netwerk. Op deze pagina staat een overzicht van de monodisciplinaire netwerken.

Kenniscentrum 9 januari 2024 Leden

Regionale samenwerking

Samenwerken met andere zorgaanbieders in de wijk en regio wordt steeds belangrijker omdat het zorglandschap verandert.

Kenniscentrum 9 januari 2024 Leden

Van Kwaliteitskring naar HuidNet

Om huidtherapeuten regionaal te ondersteunen is de komende jaren een transformatie nodig in het monodisciplinair samenwerken. We transformeren de bestaande kwaliteitskringen naar HuidNet-netwerken.

Project 29 november 2023 Leden

Criteria Transgenderzorg Netwerk

De NVH heeft in nauwe samenwerking met het genderteam van Amsterdam UMC locatie VUmc het ontharingstraject binnen de transgenderzorg kunnen onderbrengen bij de huidtherapeut.

Kenniscentrum 23 november 2023 Leden

Transgenderzorg Netwerk

Samen met het genderteam van Amsterdam UMC locatie VUmc is de NVH gaan werken aan kwaliteitsverbetering en professionalisering van het ontharingstraject binnen transgenderzorg. Met als overkoepelend en gezamenlijk doel: kwaliteit en veiligheid waarin...

Kenniscentrum 23 november 2023 Leden

Kwaliteitskring

Ieder NVH-lid kan zich aansluiten bij een kwaliteitskring. Een kwaliteitskring is een organisatorische eenheid waar deskundigheids- en kwaliteitsbevordering georganiseerd en uitgevoerd wordt. Het geeft de mogelijkheid om kritisch te reflecteren op het eigen...

Kenniscentrum 20 november 2023 Leden