Ga naar de inhoud

Filter

Filters

Type

Datum publicatie

Van
Tot en met

Toegang

Vergoeding eczeemzorg eerste lijn

Dit jaar werken we verder aan het verkrijgen van vergoeding voor advies, begeleiding en educatie bij mensen met chronische huidaandoeningen (zoals eczeem) door de huidtherapeut in de eerste lijn.

Project 29 november 2023 Leden

Vergoeding huidtherapeutische zorg en hulpmiddelen

Dit jaar werken we een plan van aanpak uit voor vergoeding uit het basispakket voor medisch noodzakelijke zorg en hulpmiddelen.

Project 29 november 2023 Leden

Meldpunt Vergoedingen en Contractering

Bij het Meldpunt Vergoedingen en Contractering Huidtherapie kun je als huidtherapeut positieve en negatieve ervaringen met het afsluiten van contracten met zorgverzekeraars melden of een melding maken van problemen met vergoedingen.

Kenniscentrum 23 november 2023 Leden

Declareren

Voor een correcte afhandeling van je declaratie is het voor zowel gecontracteerde als niet-gecontracteerde zorg van belang dat bepaalde informatie over jou als zorgverlener, je praktijk en de verleende zorg goed geregistreerd staat.

Kenniscentrum 20 november 2023 Leden

AGB-code aanvragen

AGB staat voor Algemeen Gegevens Beheer. AGB-Zorgverleners is een register waarin gegevens van zorgverleners in Nederland worden vastgelegd. Deze gegevens zijn voorzien van een unieke codering, de AGB-code.

Kenniscentrum 20 november 2023 Leden

Tarieven en vergoeding

Wanneer je als huidtherapeut zorg verleent hoort daar een passend tarief bij. Aan welke regels heb je je te houden met betrekking tot declaraties? Wat moet je regelen in de praktijk? Waar moet je rekening mee houden wanneer je bijvoorbeeld contractvrij gaat...

Kenniscentrum 20 november 2023 Leden