Ga naar de inhoud

Wat is je achtergrond?

Ik ben in 2016 afgestudeerd als huid- en oedeemtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna ben ik op diverse plekken werkzaam geweest. Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij Berg Care en sinds 2020 ook bij Berg Clinic. Sinds december 2021 ben ik bestuurslid van onze mooie beroepsgroep.

Werk je ook nog ergens anders?

Ik werk als klinisch trainer en huidtherapeut bij Berg Care en sta wekelijks in de huidtherapie praktijk Berg Clinic.

Wat houdt je functie bij de NVH in?

De functie van bestuurslid is heel divers, maar in grote lijnen op strategisch niveau en toezichthoudend. De directeur is ondersteunend hierin en samen met de voorzitter, de ledenraad, het bureau en de beleidsmedewerkers geven we vorm aan ons mooie beroep voor nu en in de toekomst.

Wat wil je bereiken bij de NVH?

Vergoeding, vergoeding, vergoeding! In het kader van positionering wil ik een eerlijke vergoeding voor onze werkzaamheden binnen de zorgverzekeringswet. NVH-Zorgmodules en het toetreden tot de Wet-BIG zijn hierbij onmisbaar en zijn voor mij dus belangrijke doelstellingen.

Wat vind je het leukste aan werken bij de NVH?

Dat het heel anders is dan ik initieel dacht. Er gebeurt zóveel, altijd en door zoveel gepassioneerde collega’s. We hebben echt een energieke, hechte beroepsvereniging, een bloeiende, groeiende beroepsgroep en we zitten samen op een trein met een mooie eindbestemming. Nog een paar haltes te gaan!

Is er iets dat je wilt delen over je leven naast je werk?

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk met mijn 2 kids op pad. Lekker wandelen in het bos, naar de kinderboerderij of thuis knutselen of hutten bouwen.