Ga naar de inhoud

Wat is je achtergrond?

Ik ben opgeleid als secretaresse/office manager en heb dat ook altijd gedaan. Voornamelijk als intrimmer bij veel verschillende bedrijven in verschillende branches. Ik werk sinds juli 2020 bij de NVH.

Wat houdt je functie in?

Ik hou mij bezig met diverse interne en externe projecten. Vooral gelinkt aan de Bestuurlijke Afspraken, maar ook vanuit het jaarplan van de NVH. Daarnaast ondersteun ik Monique en het bestuur.

Wat wil je bereiken bij de NVH?

Ik wil meewerken aan de professionalisering die we doormaken als NVH, waarin we als serieuze gesprekspartner gezien worden door stakeholders en onze leden op de juiste manier kunnen vertegenwoordigen. Klinkt lekker algemeen 😊. Met de stappen die we de afgelopen tijd hebben gezet, kunnen we dit in de praktijk wel merken. We zijn er nog niet en dat hoeft ook niet, maar we zijn wel op de goede weg.

Wat vind je het leukste aan werken bij de NVH?

Dat we een groeiend team zijn met mensen die allen op hun eigen manier passie hebben voor hun vak. Dat enthousiasme en die motivatie voel je elke dag als je aan het werk bent. We zijn er voor elkaar, zowel binnen ons team als voor en met de huidtherapeuten.

Is er iets dat je wilt delen over je leven naast je werk?

​​​​​​​Ik heb twee dochters Brechje en Jiske. We hebben een hond die het gezin compleet maakt. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij mijn paard te vinden en ik ben net begonnen met mijn motorrijbewijs, dus hopelijk kan ik die over een paar maanden toevoegen aan het lijstje.