Ga naar de inhoud

Waar werk je?

Ik ben Huidtherapeut en directeur bij Huidkliniek Cosmed en daarnaast ben ik docent permanente make-up en dermatografie bij Nouveau Contour.

Wat is je achtergrond?

Vanaf vrij jonge leeftijd ben ik aan het ondernemerschap begonnen. Op mijn 17de schreef ik mij voor het eerst in bij de KvK. Waar klasgenoten altijd bijbaantjes hadden, was ik aan het ondernemen. Het ondernemerschap en de dynamiek daarvan past mij erg goed. Het is voor mij de ideale combinatie van continue uitdaging, creatieve vrijheid, onafhankelijkheid, persoonlijke groei, netwerken, kansen zien/pakken en daarmee impact op de samenleving hebben.
Tijdens mijn studie tot huidtherapeut ronde ik de opleiding tot specialist in micropigmentatie (permanente make-up) en dermatografie af. Het behalen hiervan leidde in 2016 tot het openen van mijn eerste praktijk in Zevenaar waarin ik enkel die behandelingen aanbood. In 2017 studeerde ik af als Huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. De praktijk in Zevenaar is vanaf die tijd succesvol gegroeid en uitgebreid tot de multidisciplinaire kliniek zoals het nu is.
Naast het werken in- en aan de kliniek, waar ik ontzettend veel voldoening uit haal, besteed ik mijn tijd ook graag aan maatschappelijke taken om voor de gemeenschap van betekenis te zijn. Dit doe ik door bijvoorbeeld mijn lidmaatschap bij Rotaryclub Duiven, mijn functie als bestuurder van stichting winterevenementen die de ijsbaan in Duiven ieder jaar exploiteert en mijn betrokkenheid bij de Liemers uitdaging waarbij we met gesloten portemonnee hulpvragen vanuit de gemeenschap oplossen met het bedrijfsleven.

Sinds wanneer werk je voor de NVH?

Sinds juli 2020.

Wat houdt je functie in?

Als onderdeel van het dagelijks NVH-bestuur denk ik mee en speel ik een rol in het bepalen van de strategische richting en prioriteiten van de beroepsvereniging. Ik draag bij aan discussies en besluitvorming over belangrijke kwesties en initiatieven tijdens de bestuursvergaderingen. Daarnaast ben ik als bestuurder actief in de belangenbehartiging van de leden en werk ik samen met de directeur, andere bestuursleden en stakeholders om de doelstellingen van de vereniging te bereiken. Als penningmeester van de verenging houd ik mij naast bovenstaande ook vooral bezig met toezichthouden op het financieel beheer, de begroting, de boekhouding, de jaarrekening en financiële transparantie.

Wat wil je bereiken bij de NVH?

Als bestuurder heb ik belangenbehartiging van de leden hoog staan. Bij iedere strategische keuze of besluitvorming weeg ik af wat het voor de leden en de toekomst voor het beroep huidtherapie teweegbrengt. Als ondernemer wens ik mijn tijd bij de NVH als bestuurder ook te kunnen benutten om niet alleen voor leden, maar ook specifiek voor de ondernemers van betekenis te kunnen zijn. Huidtherapie is een fantastisch beroep met terechte bijbehorende erkenning en bewezen onmisbaarheid in de huidzorgketen. Dankbaar ben ik voor de rol die ik heb bij de verdere ontwikkeling, professionalisering, positionering en profilering van dit mooie beroep.

Wat vind je het leukste aan werken bij de NVH?

Het samenwerken en behalen van doelen met gepassioneerde en talentvolle collega’s van de NVH, de leden en stakeholders. De diversiteit aan projecten en uitdagende vraagstukken. Het voeren van goede, soms stevige, maar altijd respectvolle discussies vind ik erg leuk aan het werken bij de NVH.

Is er iets dat je wilt delen over je leven naast je werk?

Tijdens dit drukke bestaan word ik altijd vergezeld door mijn lieve hondje Harvey. Waar het kan gaat hij met mij mee. Mijn hobby’s hebben momenteel mijn prioriteit niet. Wel heb ik altijd fanatiek en in de sport paardgereden. Mijn twee paarden staan bij mij op stal maar mogen inmiddels van hun oude dag genieten.