Ga naar de inhoud

Wat is je achtergrond?

In 2017 ben ik afgestudeerd als huid – en oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf mijn studie en daarna heb ik in twee klinieken gewerkt, die zich vooral richten op het cosmetische gedeelte van het vakgebied. Ik heb hier met veel plezier gewerkt. Het kriebelde bij mij om nog meer verdieping te krijgen en kennis op te doen, daarom ben ik in 2020 gestart met de Master Innovatie in Zorg en Welzijn. In 2022 heb ik deze master afgerond en kwam deze mooie functie bij de NVH op mijn pad.

Wat houdt je functie in?

Als beleidsmedewerker op kwaliteit en beroepsbelangen zal ik mijzelf o.a. bezig houden met de onderdelen Kwaliteitsregister Paramedici, visitatie en preventie.

Wat wil je bereiken bij de NVH?

Ik ben erg gepassioneerd over ons vak en hoop een goede bijdrage aan alle projecten die lopen bij de NVH te leveren. Ik wil graag de huidtherapie verder professionaliseren, nog beter op de kaart zetten en meer bekendheid voor ons mooie en belangrijke vak creëren.

Wat vind je het leukste aan werken bij de NVH?

Ik vind het leuk om overstijgend naar de huidtherapie te kijken als beroepsgroep. Daarnaast vind ik het interessant om met verschillende beroepsgroepen en partijen te sparren om de zorg voor (huid)patiënten nog beter te maken.

Is er iets dat je wilt delen over je leven naast je werk?

Ik hou erg van reizen, een goed boek en leuke dingen doen met vrienden en familie. Daarnaast sport ik fanatiek en vind ik voeding en gezondheid interessante onderwerpen.