Ga naar de inhoud

Wat is je achtergrond?

Van 2010 tot 2020 was ik huidtherapeut bij Dynacorium Helmond.

In 2011 heb ik de opleiding Post-HBO huidtherapie na Brandwonden gevolgd. Als bestuurslid van het Netwerk Huidtherapie na Brandwonden en medevoorzitter van de Expertgroep Brandwonden heb ik me vele jaren voor de brandwondpatiënt ingezet.

Ik werk sinds 2019 bij de NVH.

Wat houdt je functie in?

Ik organiseer alle scholingsaanbiedingen binnen de NVH Academie, van trainingen op locatie, digitale scholingen, Post HBO opleidingen en uiteraard de Dag van de Huidtherapeut!

Wat wil je bereiken bij de NVH?

De NVH Academie verder professionaliseren met als doel om de huidtherapeut kwalitatieve scholingen te kunnen blijven aanbieden.

Wat vind je het leukste aan werken bij de NVH?

De enorme groei die we de laatste jaren met de vereniging en de academie hebben gemaakt en wat ik nog steeds elke dag merk tijdens mijn werkzaamheden. De vele nieuwe collega’s die erbij zijn gekomen. Deze groei van de vereniging en academie resulteert nog steeds in elke dag een feest om aan te werken!

Is er iets dat je wilt delen over je leven naast je werk?

Ik ben getrouwd met Paul en heb twee prachtige dochters. Naast het werk vind ik het heerlijk om leuke dingen te doen met mijn gezin en vriendinnen en om in balans te blijven doe ik graag aan yoga en wandelen in de bossen.