Ga naar de inhoud

Wat is je achtergrond?

Ik ben in 2007 afgestudeerd aan de HU. Ik heb 14 jaar als huidtherapeut gewerkt in een praktijk in Utrecht. In 2017 ben ik YOU&MI gestart. Ik werk sinds september 2021 bij de NVH.

Werk je ook nog ergens anders?

Ik heb een eigen onderneming: YOU&MI Trainingcenter. Ik ontwikkel en geef hierin scholingen en trainingen voor onder andere huidtherapeuten.

Wat houdt je functie in?

Het doel van mijn functie is om alles wat wij willen communiceren naar de leden toe ook zo goed mogelijk bij de leden te krijgen. Dat begint met een goed lopende communicatie binnen het bureau en bestuur van de NVH. Waarna dit gecommuniceerd wordt aan de leden. Dit gaat van social media, de nieuwsbrieven en de website, tot mailingen en communicatie met stakeholders.

Wat wil je bereiken bij de NVH?

Ik wil graag dat een NVH lid een blij en trots lid is van de NVH. Ik wil graag alles dat wij doen voor de leden goed zichtbaar is voor deze leden. En dat de geluiden van de leden ook het bureau en bestuur bereiken.

Wat vind je het leukste aan werken bij de NVH?

Het leukste vind ik dat ik nog steeds met het vak huidtherapie bezig kan zijn. En heel eerlijk, dat ik dingen die mij als lid stoorde aan de NVH kan helpen verbeteren. Want ik zie nu in dat het bureau en bestuur van de NVH onwijs veel doen voor de leden. Veel meer dan ik als lid zag. En dat mijn gemopper niet helemaal op zijn plaats was. Maar als ik als lid niet op de hoogte ben van wat er gedaan wordt, of het wordt op zo’n ingewikkelde manier gepresenteerd dat ik het niet goed kan begrijpen ik dat dus ook niet kan zien. En nu mag ik dat gaan verbeteren!

Is er iets dat je wilt delen over je leven naast je werk?

Ik woon in Nieuwegein samen met Edgar. Ik heb 2 zoons en een Labrador Morris. In mijn vrije tijd wandel ik graag en lees en luister ik graag boeken.