Ga naar de inhoud

Wat is je achtergrond?

Tijdens mijn studie verpleegkunde ontdekte ik mijn passie voor de huid, waardoor ik aansluitend huidtherapie ben gaan studeren. Na afstuderen heb ik eerst nog een tijd gewerkt als verpleegkundige in de thuiszorg waarbij ik ook neventaken had als kwaliteitsmedewerker en zorgcoördinator. Daarna ben ik met mijn compagnon, inmiddels alweer 8 jaar geleden, Huidgericht gestart in ’s-Hertogenbosch. Later zijn we een tweede vestiging in Heesch gestart. Naast mijn werkzaamheden als praktiserend huidtherapeut en praktijkhouder ben ik enige tijd werkzaam geweest als verpleegkundige met specialisatie wondzorg en momenteel ben ik alweer 6 jaar werkzaam bij PIDZ. Dit is een platform waar zelfstandige zorgverleners zoals verpleegkundigen en zorginstellingen elkaar online vinden. Hier heb ik veel ervaring opgedaan van o.a. operationele bedrijfsvoering, optimaliseren van bedrijfsprocessen, het bedenken van commerciële strategieën, onderhouden en uitbouwen van relaties en recruitment werkzaamheden.

Waar werk je?

Ik werk bij Huidgericht en ben hiervan mede-praktijkeigenaar. Huidgericht is een allround praktijk wat betekent dat Huidgericht de meeste facetten van ons mooie beroep als zorg aanbiedt. Daarnaast werk ik bij PIDZ zoals eerder benoemd.

Wat houdt je functie bij de NVH in?

Als bestuurslid denk ik mee over de toekomst van de huidtherapie op strategisch niveau.

Wat wil je bereiken bij de NVH?

Zorgen voor een gedegen toekomst voor de huidtherapie door onze positie als huidtherapeuten te behouden en te verbeteren. De huidtherapeut is namelijk een ijzersterke paramedici met veelzijdige invalshoeken binnen het roerige zorglandschap.

Wat vind je het leukste aan werken bij de NVH?

Dat mag ik nog gaan ontdekken, maar dat het bestuur, directeur en bureau allen ontzettend fijne mensen zijn, daar ben ik van overtuigd. Ik heb heel veel zin om er deze periode met hen iets moois van te maken.

Is er iets dat je wilt delen over je leven naast je werk?

Ik ben getrouwd met mijn werk en breng graag veel tijd door op de zaak. Daarnaast ga ik graag een hapje eten buiten de deur, vind je mij op een terras, het liefst aan het strand, of ga ik naar een concert.