Ga naar de inhoud

Wat is je achtergrond?

Inmiddels heb ik ruim 30 jaar werkervaring in diverse administratieve en secretariële functies, waaronder als secretaresse, general assistant en office manager. Dit deed ik bij diverse organisaties, van uitzendbureau tot advocatenkantoor en van verzekeringskantoor tot beroepsvereniging. Ontzorgen, ondersteunen, denken in mogelijkheden en verbinden, is waar mijn kracht ligt en waar ik mijn werkplezier uithaal.

Werk je ook nog ergens anders?

Naast mijn vaste baan heb ik mijn eigen praktijk, Soul Body & MInd. Als energetisch therapeut geef ik diverse energetische behandelingen en reiki cursussen.

Sinds wanneer werk je voor de NVH?

1 januari 2023

Wat houdt je functie in?

Als Office Assistant binnen de NVH zorg ik ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden rondom de ledenadministratie zo efficiënt mogelijk verlopen.

Wat wil je bereiken bij de NVH?

Ik vind het fijn om mensen te helpen en wil graag met mijn ervaring en kwaliteiten, ontzorgen, verbinden en denken in mogelijkheden, optimale ondersteuning geven aan collega’s en leden.

Wat vind je het leukste aan werken bij de NVH?

De afwisseling van de werkzaamheden en de teamspirit, daar haal ik mijn energie uit!

Is er iets dat je wilt delen over je leven naast je werk?

Naast mijn werk geniet ik volop van het samen zijn met familie, vrienden en vriendinnen. Wandel ik graag met mijn hondje Bijou, luister ik het liefst naar oude soul- en disconummers en vind ik het heerlijk om bezig te zijn met spiritualiteit en bewustwording.