Ga naar de inhoud

Wat is je achtergrond?

Ik ben sinds 2008 huidtherapeut en ik heb van 2010 tot 2022 een eigen praktijk gehad. Daarnaast ben ik 9 jaar hogeschool docent geweest aan de opleiding Huidtherapie van de HU. Van 2014-2016 heb ik de Master Innovatie Zorg & Welzijn gevolgd. Ik werk sinds april 2021 bij de NVH.

Wat houdt je functie in?

Ik zet me in voor de versterking van ons vak op het gebied van onderzoek en kwaliteit. Dit doe ik door me bezig te houden met de ontwikkeling en uitvoering van beleid op deze vlakken. Een voorbeeld is dat ik nauw betrokken ben bij de ontwikkeling van kwaliteitsstandaarden voor ons vak (de NVH zorgmodules).

Wat wil je bereiken bij de NVH?

Ik wil bij de NVH bereiken dat we als beroepsgroep in de toekomst samen bewust werken aan kwaliteit van huidzorg en onderzoek. En dan vooral dat ‘kwaliteit en onderzoek’ onderwerpen zijn die leuk en interessant worden gemaakt zodat huidtherapeuten hier feeling mee krijgen.

Wat vind je het leukste aan werken bij de NVH?

Mijn werk is ontzettend veelzijdig! Het ene moment ben ik bezig met een subsidieaanvraag, het andere moment vergader ik met andere paramedici over de toekomst van de paramedische zorg. Ik word ook erg blij als leuke initiatieven uit de praktijk ons bereiken en we daar samen mee verder kunnen.

Is er iets dat je wilt delen over je leven naast je werk?

Ik heb samen met mijn vriend twee lieve zoontjes. Daarnaast houd ik me graag bezig met ecologisch tuinieren. Ik vind het prachtig om gedurende het hele jaar te zien wat er allemaal in de tuin gebeurt.