Ga naar de inhoud

Wat is je achtergrond?

Het grotendeel van mijn werkende bestaan heb ik aan mediabureau zijde gewerkt. Als planner, klantverantwoordelijke en mediastrateeg. Daar heb ik veel verschillende bedrijven uit uiteenlopende branches leren kennen. Van goede doelen, zoals het KWF, Reumafonds en Jantje Beton tot aan banken, telecombedrijven en de overheid. Ook leuk om te weten: ik heb een aantal denksport puzzelboekjes gemaakt (lang geleden bij mijn eerste werkgever) en in 2012 heb ik mijn tennislicentie behaald en mag ik mezelf tennislerares noemen. Omdat ik zelf liever op de baan staan, dan ernaast, doe ik daar niets actiefs mee. Sinds 2018 werk ik voor de NVH.

Wat houdt je functie in?

Vanuit de NVH ben ik het primaire aanspreekpunt voor bestaande partners en sponsoren. Daarnaast zoek ik actief en met hulp van leden en collega’s naar nieuwe partners en sponsoren. Ook bekijken we continue of er nieuwe of aanvullende mogelijkheden zijn die we onze partners kunnen aanbieden en die van toegevoegde waarde zijn voor de leden.

Wat wil je bereiken bij de NVH?

Voor de NVH hoop ik dit jaar weer een mooi budget vanuit de partners en sponsoren binnen te halen, zodat met dit geld het vak huidtherapie zich kan blijven ontwikkelen en verbeteren.

Wat vind je het leukste aan werken bij de NVH?

De vrijheid van mijn opdracht en de gedrevenheid van de leden van de NVH.

Werk je ook nog ergens anders?

Ik heb mijn eigen bedrijf, Media Advies Coach. Van daaruit werk ik voor verschillende opdrachtgevers. Lang was de NVH mijn grootste opdrachtgever. Vanaf 1 december 2021 werk ik ook op freelancebasis voor OMD. Dat is een internationaal mediabureau dat o.a. de mediacampagnes van L’Oréal, Bacardi en Mercedes verzorgd. Ik werk nu met name op het L’Oréal account. Daarnaast ben ik per 1 januari 2022 gestart als marketeer voor een startend bedrijf dat producten aanbiedt voor huidtherapie praktijken en klinieken van cosmetisch artsen.

Is er iets dat je wilt delen over je leven naast je werk?

Mijn moeder had eerder cryptomunten dan ik. Dat nieuwsgierige, ondernemende en alles willen uitproberen heb ik van haar.