Ga naar de inhoud

Wat is je achtergrond?

Ik ben opgeleid in International Facility Management. Naast de vakinhoudelijke competenties heb ik veel ervaring opgedaan in het samenwerken met mensen van diverse achtergronden. Tijdens mijn opleiding heb ik met studenten gewerkt uit minstens 6 verschillende landen. Daarnaast heb ik een half jaar in Amerika gestudeerd om vervolgens naar Zuid-Afrika te vertrekken om daar stage te lopen. Deze ervaring heeft mij inzicht gegeven in hoe mensen elkaar op verschillende vlakken kunnen aanvullen en waar de uitdagingen liggen om samen een goed resultaat te kunnen leveren. Zo heb ik bijvoorbeeld geleerd zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Samenwerken, elkaars verschillen accepteren, betrokkenheid tonen, op resultaten focussen, kwaliteit niet uit het oog verliezen en klantvriendelijk optreden is wat mijn als persoon typeert.

Na het behalen van mijn diploma in 2010 heb ik diverse administratieve functies bekleed in de wereld van facilitaire dienstverlening en bedrijfsadministratie. De laatste 6 jaar heb ik bij de politie gewerkt voor de Dienst Facility Management. Daar heb ik mijn bijdrage geleverd om politiemensen te ondersteunen in hun dagelijks werk. Hier valt te denken aan catering, schoonmaak, huisvesting, kantoorartikelen, toegangsautorisaties, administratie van beschikkingen en nog veel meer. Daarnaast heb ik me bezig gehouden met diverse projecten op het gebied van kwaliteit van dienstverlening. Mijn ervaring is dat een goede samenwerking de sleutel tot succes is.

Huidtherapie is altijd mijn persoonlijke interesse geweest. Mede doordat ik zelf al langere tijd patiënt bij een huidtherapeut ben. Als een teamlid van NVH ben ik blij om mijn bijdrage te kunnen leveren in de vertegenwoordiging van dit waardevolle en dankbare beroep.

Sinds april 2022 werk ik voor de NVH.

Wat houdt je functie in?

Ik bied ondersteuning aan het team in de breedste zin, zodat collega’s zich volledig kunnen focussen op hun eigen werkzaamheden.

Wat wil je bereiken bij de NVH?

Optimale ondersteuning vanuit het secretariaat.

Wat vind je het leukste aan werken bij de NVH?

Veelzijdig en uitdagend werk, enthousiaste en vakkundige collega’s.

Is er iets dat je wilt delen over je leven naast je werk?

In mijn vrije tijd zie je mij vaak met mijn familie ergens in een bos te wandelen. Als moeder van een zoon ben ik ook in een speeltuin of een voetbalveld te vinden. Verder vind ik het leuk om samen met mijn vrienden af en toe af te spreken en lekker ergens op een terrasje van het zonnetje te genieten.