Ga naar de inhoud

Op zaterdag 9 maart 2024 organiseren we gezamenlijk de eerste gezamenlijke Nationale Lymfoedeemdag. Een dag waar we lymfoedeem centraal zetten met als doel: goede zorg op maat en een betere kwaliteit van leven, voor iedereen die met lymfoedeem te maken heeft!

Wat zijn de actualiteiten en wat is de laatste stand van zaken in het behandelen en het zelf kunnen managen van lymfoedeem? We brengen patiënt, zorgverleners, relevante (hulpmiddelen-) fabrikanten en wetenschappers bij elkaar om kennis en ervaring te delen en de laatste ontwikkelingen te volgen.

Kortom; een inspirerende en informatieve dag voor iedereen die dagelijks te maken heeft met lymfoedeem. We ontmoeten je graag de 9e maart!

Koop jouw ticket en maak deel uit van deze baanbrekende dag vol kennis, ontmoetingen en inspiratie! Samen streven we naar een wereld waarin lymfoedeem geen belemmering vormt, maar een uitdaging die we samen overwinnen.

Tot ziens op de Nationale Lymfoedeemdag op 9 maart 2024!

Deze dag is tot stand gekomen in samenwerking met: NVFL, NVH, ECL, KWF, IKNL, NL Net, stichting Olijf, Vodder School, De Berekuyl Academie, Nederlands Paramedisch Instituut(NPI), Plastisch chirurgen Erasmus MC, Radboud UMC, Maastricht UMC, Stichting Melanoom, MLDV, DCoP, Eurocom, UZ Leuven, Diëtisten Kenniscentrum Nederland, Onconet