Ga naar de inhoud

Onze missie is om een partner te zijn van vrouwen, hen te informeren en aan te moedigen een actief leven te leiden na de diagnose borstkanker.

Amoena steunt vrouwen tijdens hun borstkankertraject – vanaf het moment van de diagnose, doorheen behandeling en herstel, tot het opnieuw oppikken van een actief leven.

Het is onze missie om innovatieve oplossingen te bieden, daarom ontwikkelden we in 1975 de eerste siliconen borstprothese ter wereld.

Al meer dan 45 jaar staat Amoena synoniem voor innovatie, passie en competentie op vlak van borstzorg. Onze hoogwaardige postoperatieve producten, borstprothesen en borstzorgtextiel geven vrouwen een optisch symmetrisch resultaat met het hoogste draagcomfort.

In 2020 lanceerden we de Adapt Air prothese: een innovatieve prothese met een luchtkamer en pompje, waardoor je zelf het volume kan aanpassen. Bijvoorbeeld bij gewichtsschommelingen of oedeem zal je telkens een perfecte borstsymmetrie bereiken.

Het oedeemgamma vulden we aan met de CuraLymph producten: zowel compressie- als comfortbeha’s en tops. Met alle eigenschappen om zo comfortabel mogelijk te zijn bij oedeem en gevoelige huid.