Ga naar de inhoud

Alhydran

Deze medische crème is speciaal ontwikkeld voor de behandeling en nazorg van de kwetsbare huid. Alhydran dringt diep in de huid en herstelt van binnenuit. Naast de reguliere Alhydran is er een crème met SPF 30 voor zonbescherming, en 4 nieuwe Special Care producten voor specifieke huidproblemen.

Alhydran zorgt voor vochtregulering en langdurige hydratatie. Het verlicht huidklachten en helpt de huid herstellen. De werking komt voort uit een optimale combinatie van Aloë Vera en hoogwaardige huidoliën. De crème is effectief bij verschillende huidaandoeningen, zoals littekens en brandwonden. Daarnaast wordt de crème gebruikt bij huidbeschadiging door bestraling, na (pastische) chirurgie en nazorg na cosmetische behandelingen.

Siliconentherapie voor littekens (SCARBAN en BAPSCARCARE)

Siliconentherapie helpt bij het voorkomen en verminderen van littekens en littekenklachten. Het is een wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode. Daarom gebruiken professionals bij voorkeur siliconen bij de behandeling van littekens. Siliconentherapie zorgt dat nieuwe en bestaande littekens vlakker, soepeler en dunner worden. Ook verdikte (hypertrofische of keloïde) littekens nemen af door het gebruik van onze siliconentherapie.
Met een siliconenverband of siliconengel bedek je het litteken. Het neemt de barrièrefunctie van de huid over. Het houdt de huid zo vochtig mogelijk. Hierdoor wordt er minder (of geen) littekenweefsel aangemaakt.

Binamed

Binamed beschermt je huid tegen de effecten van krabben. Door de verbandkleding te dragen voorkom je prikkels waardoor je gaat krabben. Het helpt bij klachten als pijn, jeuk, branderige plekken die ontstaan door eczeem, psoriasis en andere chronische inflammatoire huidaandoeningen.
De materialen en de afwerking zijn er volledig op gericht om huidirritatie te voorkomen en de huid te beschermen