Ga naar de inhoud

Iets waarvoor wij expliciet hebben gekozen in onze rol als leverancier en kennispartner in de BeNeLux voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en artsen. Kwaliteit houden wij graag continue en gecontroleerd, daarom hebben wij ons door TÜV – ISO laten certificeren. Niet alleen voor onze processen, maar ook in wat wij jou bieden. Daarom werken wij uitsluitend met de mooiste, wetenschappelijk onderbouwde merken behandelapparatuur en skincare van fabrikanten uit Europa of Amerika. Hebben wij onze scholingen door ADAP en SKIN laten accrediteren, zodat jij er zeker van bent dat je door onze huidtherapeuten wordt getraind met merkonafhankelijke kennis.

Wij zijn er voor jou, ook als startende ondernemer, want iedereen is bij ons gelijk. Onze unieke identiteit uit zich in ons team, jouw Berg Care Family, jouw thuis. Wij werken zonder salesteam, enkel met professionals met liefde voor hun vak. Onze eigen NEN-gecertificeerde onderhoudsmonteurs, financieel deskundige en huidtherapeuten staan voor je klaar! Alles om voor jou de beste partner te zijn en je een hechte familie te bieden…

Energy Based Devices

Berg Care is bekend van de YELLOW-laser QuadroStarPRO, de picoseconde laser PicoStar en de onthaarlaser MeDioStar van het Duitse Asclepion Laser Technologies. Verder verdelen we de bekende Alexandrite-YAG laser excel HR van het Amerikaanse Cutera Inc. en de bekende stikstof plasma NeoGen van Energist Medical Group uit de U.K..

Skincare

Professionele skincare zonder concessies. Van chemische peelings voor jou als professional (TCA, Salicyl, Vitamine A…) tot aan thuisverzorging pre- en post interventie van de merken Glymed+ uit Amerika en Medical Beauty Research uit Duitsland.

Academy

Nooit te oud om te leren! Schrijf je in voor een van onze geaccrediteerde, merkonafhankelijke scholingen op onze Berg Academy!

Meer weten? Check onze website of bel 033-2012269