Ga naar de inhoud

Om de kwaliteit en service te waarborgen heeft BlooMEDical drie huidtherapeuten in dienst die de trainingen verzorgen en u kunnen ondersteunen bij klinische vragen.

Alma Hybrid™

Alma Hybrid, een compleet nieuw en revolutionair concept voor de behandeling van huidveroudering en littekens. De combinatie CO2, Impact en 1570nm resulteert in ongekende resultaten met aanzienlijk kortere hersteltijd.

Dermalux LED fototherapie

Dermalux® biedt klinisch bewezen huidspecifieke behandelingen die gebruik maken van combinaties van blauwe (415nm), rode (633nm) en NIR (830nm) golflengtes.

Harmony XL Pro

Harmony XL Pro is een geavanceerd behandelingsplatform uitgerust met de nieuwste technologieën en een uitgebreid aanbod van handstukken, waarmee u een vele indicaties kunt behandelen. Hiermee kunt u uw clienten van alle leeftijden en klanttypen oplossingen bieden voor hun esthetische problemen.

Contact

Wilt u meer weten over deze of andere producten van BlooMEDical stuur een informatie aanvraag naar marketing@bloomedical.com of bezoek de website. Indien u op de hoogte gehouden wil worden van de laatste ontwikkelingen schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.