Ga naar de inhoud

Fagron, FArmaceutische GRONdstoffen, is in 1990 opgericht in Rotterdam en beursgenoteerd in Euronext Brussel en Amsterdam sinds 5 oktober 2007. Inmiddels is Fagron actief in 35 landen verdeeld over 5 continenten. Ruim 2400 FTE, inclusief meer dan 300 apothekers, werken dagelijks aan innovatieve oplossingen en concepten, die inspelen op de behoeften van apotheker, voorschrijver, zorgprofessionals en de patiënt.

Fagron Derma

In samenwerking met apothekers heeft Fagron Nederland een dermatologisch assortiment op maat ontwikkeld: Fagron Derma. Fagron Derma biedt een uniek assortiment waarmee in elke huidverzorgingsbehoefte kan worden voorzien. Het assortiment biedt een groot aantal basiscrèmes en basiszalven als¬ook aanvullende bad- en doucheproducten, met meer dan 100 producten maken wij huidadvies maatwerk!

Ondersteuning bij eczeemzorg

Fagron Derma biedt diverse begeleidende materialen om eczeemzorg bij de Huidtherapeut te ondersteunen. De sample display helpt bij het personaliseren van de productkeuze en de materialen van ‘Goed smeren is een kunst’ helpen jonge eczeempatiëntjes bij het volgen van de behandelmethode, alles ter bevordering van de therapietrouw!