Ga naar de inhoud

HEBEA PROFESSIONAL biedt professionele producten aan in combinatie met sublieme ondersteuning, waarbij de focus ligt op onderscheidende merken met bewezen resultaten.
Als geen ander biedt HEBEA PROFESSIONAL professionele opleidingen en kwalitatieve ondersteuning aan, zodat de goesting in en liefde voor het vak bij jou als huidtherapeut alleen maar kan groeien. Dit hebben wij in de vorige eeuw bewezen en zullen wij ook in de volgende eeuw blijven doen.
HEBEA PROFESSIONAL vindt haar oorsprong in het in 1927 opgerichte moederbedrijf Vivet Cosmetics. Al meer dan 90 jaar leggen wij de focus op productinnovatie en professionele ondersteuning. Vooruitzien, trends en marktontwikkelingen ontdekken en zorgen dat onze klanten als eerste de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen kunnen aanbieden, heeft ervoor gezorgd dat onze klanten altijd vooroplopen en trendsetter zijn ten opzichte van hun collega’s.
Wij zijn officieel verdeler voor de BENELUX markt voor de merken Pollogen by lumenis, Noon Aesthetics. Hieronder een greep uit ons aanbod.

Divine Pro 
Pollogen by Lumenis

Een multifunctioneel platform dat de meest effectieve huidverjonging geeft, inclusief meer huidvolume, huidversteviging en huidverstrakking.

Geneo X 
Pollogen by Lumenis

De Pollogen GENEO X mag met recht een uniek apparaat genoemd worden. Het is het ultieme apparaat voor gelaatsbehandelingen voor een jongere, frissere en natuurlijk beter uitziende huid.

Noon Aesthetics 

Het succes van Noon Aesthetics zit in het door NOON ontwikkelde en gepatenteerde DermShield™ technologie. Hierdoor worden de signalen die de Type C Nociceptoren krijgen, dit zijn de zenuwen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van roodheid, zwelling, irritaties en allergische reacties, grotendeels weg gefilterd. Als deze zenuwen minder signalen doorkrijgen, dan worden ook de ongewenste bijwerkingen tot een minimum beperkt. Dankzij deze technologie kan er met hoger gedoseerde producten gewerkt worden, echter zonder bijwerkingen. De lat voor effectieve huidverbetering wordt hiermee een stuk hoger gelegd.