Ga naar de inhoud

Zwitsers farmaceutisch familiebedrijf

Al meer dan 60 jaar legt Louis Widmer zich toe op de verzorging van de huid. Al deze jaren van onderzoek en innovatie liggen aan de basis van een assortiment huidverzorgingsproducten dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.​

Dermatologische Huidverzorgingsproducten

De dermatologische huidverzorgingsproducten worden in nauwe samenwerking met dermatologen, volgens de laatste ontwikkelingen in de dermatologie en conform de richtlijnen voor farmaceutische producten geproduceerd (GMP-productiestandaard).

Louis Widmer hanteert deze GMP-productiestandaard, voor zowel de farmaceutische als de dermatologische huidverzorgingsproducten en werkt met erkende dermatologische bestanddelen in een werkzame dosering. De huidverzorgingsproducten onderscheiden zich door een doeltreffende werking, een uitstekende huidtolerantie en een fijne textuur. Bijna alle producten zijn zowel licht geparfumeerd als ongeparfumeerd verkrijgbaar.

Erkende gespecialiseerde verkooppunten

Kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten vragen om vakkundig advies. Het Louis Widmer assortiment is daarom uitsluitend te verkrijgen in erkende, gespecialiseerde verkooppunten.