Ga naar de inhoud

Sindsdien is onze baanbrekende technologie krachtiger, competitiever en doeltreffender geworden dankzij unieke patenten op het gelaat en het lichaam.

Het professionele Cellu M6 Alliance® Medical-apparaat reactiveert slapende cellen (fibroblasten, adipocyten en endogeen elastine) in het hart van het bindweefsel om een biologische reactie op gang te brengen. De werking van de mechanische massage in combinatie met bewezen technieken van medische esthetiek maakt het zowel mogelijk om de huid voor te bereiden, de bloedsomloop en lymfatische stelsel te activeren, resultaten te optimaliseren en mogelijke bijwerkingen (oedeem, fibrose, littekens) te beperken.

Een behandeling is niet-agressief, non-invasief en zonder bijwerkingen. Het geheim is de revolutionaire behandelkop met rol- en klopcombinatie waarmee je 3 weefsellagen tegelijk kan behandelen.

De resultaten zijn bewezen en onderbouwd door meer dan 150 wetenschappelijk onderzoeken.

Als huid professional wil je jouw cliënten het beste resultaat geven, tijdefficiënt werken, je eigen lijf ontlasten én je omzet maximaliseren. LPG endermologie® helpt je dit te bereiken.

Geef je handen extra kracht, jouw expertise maakt het verschil.

Wil je weten wat LPG voor jouw praktijk kan betekenen? We denken graag mee over de beste oplossing voor jouw situatie. Neem contact op met lpgbenelux@lpgbenelux.com.