Ga naar de inhoud

De NVH heeft diverse communicatiekanalen en activiteiten waarbij we partners en adverteerders betrekken. Er is onderscheid tussen een NVH-partner en adverteerder.

  • Een partner van de NVH steunt de vereniging met minimaal € 2.575,- op jaarbasis. De NVH-partner mag het NVH-partnerlogo gebruiken en is aanwezig op het NVH-congres ‘De Dag van de Huidtherapeut’. De NVH-partner kan tegen extra betaling gebruik maken van alle overige samenwerkingsopties.
  • Een adverteerder betaalt voor het gebruik van de kanalen en samenwerkingsopties van de NVH om eigen diensten, producten of trainingen onder de aandacht te brengen. Een adverteerder mag geen gebruik maken van het NVH-logo en wordt niet als NVH-partner vermeld op de ledenwebsite.

Het NVH-congres vindt plaats op zaterdag 5 oktober 2024 in 1931 in Den Bosch. Als standhouder op het congres bent u automatisch partner van de NVH. Dit betekent o.a. dat u het NVH-partnerlogo mag gebruiken in 2024, een bedrijfspagina op de ledenwebsite met informatie over uw bedrijf mag plaatsen en dat uw bedrijfslogo zichtbaar is op de ledenwebsite gedurende het komende kalenderjaar.

Elke standplek is inclusief:

  • 1 statafel, 2 krukken, open Wifi en een stroompunt
  • 2 standhouderskaarten
  • 2 extra kaarten kunnen worden bijbesteld tegen gereduceerd tarief
  • Verzorging van eten en drinken, bij opbouw, afbouw en tijdens het congres
  • Zichtbaarheid van uw bedrijfslogo in de communicatie rondom het NVH-Congres

Download hier de aanleverspecificaties voor alle onderdelen uit het partnerpakket.

Als NVH-partner kunt u een eigen mailing versturen naar onze leden. De mailing wordt naar eigen inzicht ingevuld, bijvoorbeeld om een interessante training of een nieuw product onder de aandacht te brengen. Een partnermailing wordt maximaal 1x per maand verstuurd.

Tarief per mailing: € 1050,-

Specificaties
U kunt naar eigen inzicht tekst, afbeelding(en) en video aanleveren. Richtlijn inhoud: 1 onderwerp, 300 woorden en 3 afbeeldingen of video. De video dient aangeleverd te worden als YouTube link. Afbeeldingen worden aangeleverd als jpg, png of gif bestand.

De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsbrief.

Partners van de NVH nodigen wij namens de NVH Academie van harte uit een spreker aan te dragen voor een sessie tijdens het NVH-congres, de Dag van de Huidtherapeut, op 5 oktober 2024.

Je hebt t/m vrijdag 29 maart 2024 aanstaande de tijd om het aanmeldformulier te versturen naar academie@huidtherapie.nl.

NVH Academie biedt On Demand video’s aan. Naast eigen scholing wordt hier extra ruimte beschikbaar gemaakt voor online trainingen en webinars van onze partners. U kunt hier als NVH-Partner gebruik van maken.

€ 650,- : 1 maand live + 3 aankondigingen
€ 1.050,- : 3 maanden live + 5 aankondigingen
€ 1.500,- : 8 maanden live + 6 aankondigingen

De eerste 3 aankondigingen worden geplaatst als scholingslink in de nieuwsbrieven voorafgaand aan de livegang van de online scholing. De 4de, 5de en 6de aankondiging worden geplaatst als scholingslink in de nieuwsbrief tijdens de periode dat de online training live staat.

Nieuwsbrief advertentie
Het NVH E-nieuws wordt tweewekelijks naar ruim 1.700 leden verstuurd en door circa 60% hiervan geopend. U kunt uw merk, product, dienst of evenement onder de aandacht brengen door middel van een advertentie.

Het formaat van de advertentie is 600×300 (breedte x hoogte) en wordt aangeleverd als jpg, png of gif bestand. Bekijk een voorbeeld.

Tarief per plaatsing: € 275,-

Nieuwsbrief gesponsorde scholingslink
Biedt u scholing, workshops of trainingen aan? Dan kunt u gebruik maken van een gesponsorde scholingslink in de nieuwsbrief. Uw bedrijfsnaam, de naam van de training of workshop met eventuele datum wordt vermeld als klikbare link die direct naar uw eigen website linkt. Bekijk een voorbeeld.

Tarief per gesponsorde link: € 100,-

Vragen?

Heeft u nog wensen over de samenwerking, vragen of nieuwe ideeën? Neem contact op met mariskabeumer@huidtherapie.nl.