Ga naar de inhoud

Waarom heeft de NVH partners?

Wij hebben als doel om de huidtherapeut te profileren als dé paramedicus op het gebied van de huid. Hiervoor organiseert de NVH Academie activiteiten zoals trainingen, congressen en cursussen die gericht zijn op vakinhoud, persoonlijke en professionele ontwikkeling en praktijkvoering. De kennis en financiële bijdragen van de partners en adverteerders maakt het mogelijk om deze activiteiten te organiseren en om het vak huidtherapie verder te blijven ontwikkelen.

Wat merk ik als lid hiervan?

Wij hebben meerdere communicatiekanalen en activiteiten waarbij we partners en adverteerders betrekken. Denk aan het NVH Congres, advertenties en scholingslinkjes in de nieuwsbrieven en het versturen van een partnermailing. Via deze kanalen zie je de producten en diensten van partners en adverteerders langskomen.

Wat is het verschil tussen een partner en adverteerder?

Een partner steunt de vereniging met minimaal € 2.575,- op jaarbasis. De partner mag het NVH Partner-logo gebruiken en is aanwezig op het NVH-congres ‘Dag van de Huidtherapeut’. De NVH-partner kan tegen extra betaling gebruik maken van alle samenwerkingsopties.
Een adverteerder betaalt voor het gebruik van de kanalen en samenwerkingsopties van de NVH om eigen diensten, producten of trainingen onder de aandacht te brengen. Een adverteerder mag geen gebruik maken van het NVH logo en wordt niet als NVH partner vermeld op de ledenwebsite.